Ved os er I tæt på natur, en gåtur i den smukke skov eller en tur i den smukke gamle købstad Præstø, med gode og hyggelige spisesteder. Et besøg på den familievenlige strand i de lyse og dejlige sommermåneder, er bestemt også en tur værd.

 

Tag på udflugt i den skønne sydsjællandske natur, med stejle klinter, smukke parker, historiske slotte og fantastiske skove.

 

Mulighederne er mange… Hvis du er mere til sjove og aktiviteter, kan du besøge Bonbon-land, Camp Adventure, Knuthenborg Safari Park, Kalvehave Labyrint park m.m. 

 

Et udpluk af oplevelser i nærheden…


Møns Klint

Et fantastisk udflugtsmål, med de smukke hvide klinter, der rejser sig over havet. Noget helt særligt med de 128 meter høje kridhvide klinter, der løfter sig over det turkisgrønne hav, langs den lange kyststrækning.

 

Stevns Klint – UNESCO Verdensarv

På Sydsjælland tårner Stevns Klint sig 41 meter op over havets overflade og er ubetinget områdets fantastiske fyrtårn. Stevns Klint blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 2014. Dette skyldes først og fremmest de tynde lag af fiskeler, der tydeligt ses i klinten. Her dokumenteres det meteornedslag, der for mere end 66 mio. år siden, blandt andet medførte dinosaurernes uddøen.

 

Dark Sky på Møn og Nyord

Tag til Møn eller Nyord, hvor du kan opleve det fantastiske fænomen ”Dark Sky” en nattehimmel helt uden ”lysstøj”, hvor millioner af stjerner blinker til dig.

 

Thorsvang – Danmarks Samlermuseum

Oplev den nostalgiske verden på Thorsvang Samlermuseum, hvor turen går gennem de gamle butikker og værksteder, og stedet emmer af historie der kan nydes med familien

 

GeoCenter Møns Klint

Et fantastisk oplevelses center der fortæller hvor det hele begyndte! Byder på underholdning og læring for både børn og voksne. Er placeret perfekt ved det smukke Møns Klint.

 

Danmarks Borgcenter

Et besøg værd i centrum af Vordingborg By, et minde om middelalderens storhedstid på Sydsjælland, fortalt på en helt ny måde. Borgen, som er bygget af Kong Valdemar Sejr er nok mest kendt for Gåsetårnet, som stadig står stolt med udsigt over Farø-broerne.

 

Faxe Kalkbrud & Geomuseum Faxe

Et fantastisk betagende og stadig aktivt kalkbrud, hvor det for 63 millioner af år siden var dækket af vand. Her levede kæmpehajer, krokodiller og mange andre eksotiske dyr. Du kan gå på opdagelse i kalkbruddet og finde fossiler, netop derfor er stedet populært blandt børnefamilier.

 

Camp Adventure

En skov-klatrepark beliggende syd for Haslev i Gisselfeld Klosters skove på Sydøstsjælland. Parken der åbnede i 2013, består af 10 trætop-klatrebaner af forskellig sværhedsgrad, hvor af den ene er en 450 m lang svævebane. I 2019 åbnede også den nye attraktion ”tårnet”. Skovtårnet ved Camp Adventure er en oplevelse i særklasse. Platformen øverst i tårnet befinder sig 135 meter over havets overflade og er dermed det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Fra toppen kan du se 25 km ud over det sydsjællandske landskab.

 

Kalvehave Labyrintpark

Labyrinter for de legesyge.. Her kan alle være med, voksne som børn. Man kan konkurrere mod hinanden, eller løse opgaverne sammen. Yderst familievenligt og timerne vil flyve afsted.. Kalvehave Labyrint park er en stressfri zone og en fantastisk legeplads for alle!

 

Camønoen – Danmarks venligste vandrerute

Vandreruten Camønoen blev etableret i 2016, og er i dag kendt af de fleste aktive vandrere. Camønoen er blevet yderst populær, for den varierende rute der løber gennem noget af Danmarks smukkeste natur og med mange gode overnatningssteder samt gode seværdigheder undervejs. Strækker som over 175 km over Møn, Bogø og Nyord.

 

Ja.. vi kan blive ved. Karrebæksminde med den fantastiske strand, Kajak tur på Susåen, Koldkrigsmuseet Stevnsfort.

Vi glæder os til at byde jer velkommen for vi er bestemt et besøg værd!


Kirsebærkroen

Kirsebærvej 1
4720 Præstø


(+45) 5195 0559
info@kirsebaerkroen.dk

© Kirsebærkroen 2020