Kirsebærkroen på en ny og levende måde

En drøm der opstod…

Kirsebærkroen – The Inn Between er et jordnært sted med plads til at skabe minder mellem mennesker, uanset om det er en weekendtur, wellness-retreat, bryllup, en familiekomsammen, firmaarrangement eller noget helt andet.

Om vores team

Anna Hvas er ejeren af kroen og ansvarlig for wellness-oplevelserne på stedet – yoga, fascial flow, retræter, workshops osv. Derudover har hun ansvaret for det generelle “look & feel” af Kirsebærkroen – The Inn Between.

Anastasia brænder for at lave fede fester og smukke bryllupper og er vores faste events- og selskabsplanlægger. I kan altid kontakte hende direkte for at høre mere om mulighederne for private selskaber: events@kirsebaerkroen.dk

Amalie er kroens blæksprutte og er altid i gang med tusind forskellige opgaver. Hun hjælper ved selskaber, bryllupper og møder – og med hendes øje for æstetik sørger hun for, at alle kroens kanter og hjørner står super skarpt!

…og så har vi de mest fantastiske, smilende og sjove morgenmadsteam, tjenere og hjælpere til rengøring. Vi er sgu heldige!